NAVALICA Community

Добродојдовте на официјалната страна на Navalica.
Нашата заедница е основана 2020 година.
Ние ви нудиме незаборавно дружење и забава на нашите сервери!
КЛИК на некоја од функциите за да изберете.


     DISCORD

Navalica Community

Тука може да ги погледнете сите сервери во базата на Navalica.

LogoСервери
 • Counter-Strike 1.6 Public
  IP: 193.192.58.126:27019
 • Counter-Strike 1.6 DeathMatch
  IP: 185.234.72.29:27015
 • Counter-Strike 1.6 ClanWar
  IP: 176.57.188.36:27020
 • Counter-Strike 1.6 PaintBall
  IP: 185.234.72.29:27016
 • SA-MP (во изработка)
 • Minecraft (во изработка)
Youtube