Author Topic: ОТВОРЕНИ ПРИЈАВИ ЗА АДМИН ТИМ !!! (CS 1.6 NAVALICA PUBLIC)  (Read 2230 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Angelovski#

 • Почетник
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Prijava Za Admin
« Reply #15 on: April 29, 2020, 04:59:20 PM »
Ник на сервер:Angelovski#
Години:17.!
Дали некогаш сте биле админ:Да сум бил.!
Зашто сакате да бидете дел од нас:како прво серверот е многу забавен има многу интересни играчи исто така и добри админи сакам да направам мирна игра и без читови.!
« Last Edit: May 03, 2020, 06:37:28 PM by Angelovski# »

BaruT

 • Почетник
 • *
 • Posts: 2
  • View Profile
Доколку сакате да бидете админ на нашиот сервер и да станете дел од Navalica Community пријавете се тука:

Code: [Select]
Ник на сервер:BaruT
Години:20
Дали некогаш сте биле админ:  da admin so site cmd osvem od head
Зашто сакате да бидете дел од нас: da vospostavam red i mir na servero

ПРАВИЛА !!!

- Вашата пријава мора да биде со формулар !
- Активни да бидете на сервер дневно 3+ саати.
- Да ги почитувате другите админи.
- Да ги почитувате исто така сите играчи.
- Доколку има читер слободно ќе го банирате.
- Доколку некој спама слободно ќе може да го мутирате (gag).
- Доколку некој рекламира друг сервер - бан.**********СРЕЌНО**********

Smildmkd

 • Почетник
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Доколку сакате да бидете админ на нашиот сервер и да станете дел од Navalica Community пријавете се тука:

Code: [Select]
Ник на сервер: Smildmkd
Години:17
Дали некогаш сте биле админ: Да
Зашто сакате да бидете дел од нас:Добар сервер, добри деца секој ден играм и баш ми е јако на серверов го обожавам. Доколку може админче фала ви ногу.

ПРАВИЛА !!!

- Вашата пријава мора да биде со формулар !
- Активни да бидете на сервер дневно 3+ саати.
- Да ги почитувате другите админи.
- Да ги почитувате исто така сите играчи.
- Доколку има читер слободно ќе го банирате.
- Доколку некој спама слободно ќе може да го мутирате (gag).
- Доколку некој рекламира друг сервер - бан.**********СРЕЌНО**********

captain Price

 • Почетник
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Ник на сервер: captain Price
Години: 20
Дали некогаш сте биле админ: sum imal moj server nekolku pati, bashka 8+ godini iskustvo u administracija i igranje
Зашто сакате да бидете дел од нас: cause why not😁

Dachho

 • Почетник
 • *
 • Posts: 2
  • View Profile

Gotti

 • Почетник
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Доколку сакате да бидете админ на нашиот сервер и да станете дел од Navalica Community пријавете се тука:

Code: [Select]
Ник на сервер:gotti
Години:17
Дали некогаш сте биле админ: da
Зашто сакате да бидете дел од нас:dobro vodstvo na srw plus srw celo vreme poln

ПРАВИЛА !!!

- Вашата пријава мора да биде со формулар !
- Активни да бидете на сервер дневно 3+ саати.
- Да ги почитувате другите админи.
- Да ги почитувате исто така сите играчи.
- Доколку има читер слободно ќе го банирате.
- Доколку некој спама слободно ќе може да го мутирате (gag).
- Доколку некој рекламира друг сервер - бан.**********СРЕЌНО**********

Xxxeisss

 • Почетник
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Доколку сакате да бидете админ на нашиот сервер и да станете дел од Navalica Community пријавете се тука:

Code: [Select]
Ник на сервер: xeis
Години: 17
Дали некогаш сте биле админ: da
Зашто сакате да бидете дел од нас: Ima mnogu igraci celo vreme , ima zabava i interesna igra, sakam i da nema citeri :)

ПРАВИЛА !!!

- Вашата пријава мора да биде со формулар !
- Активни да бидете на сервер дневно 3+ саати.
- Да ги почитувате другите админи.
- Да ги почитувате исто така сите играчи.
- Доколку има читер слободно ќе го банирате.
- Доколку некој спама слободно ќе може да го мутирате (gag).
- Доколку некој рекламира друг сервер - бан.**********СРЕЌНО**********

Фокус

 • Game Admin
 • Почетник
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Ник на сервер: Фокус
Години: 18
Дали некогаш сте биле админ:да
Зашто сакате да бидете дел од нас:Да му помогнам на серверот да нема читери.

hristijan1337

 • Почетник
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Доколку сакате да бидете админ на нашиот сервер и да станете дел од Navalica Community пријавете се тука:

Code: [Select]
Ник на сервер:padredelapatria
Години:20
Дали некогаш сте биле админ: da
Зашто сакате да бидете дел од нас:Za da ima serverot podobar admin tim

[size=12pt][b][color=red]ПРАВИЛА !!!

- Вашата пријава мора да биде со формулар !
- Активни да бидете на сервер дневно 3+ саати.
- Да ги почитувате другите админи.
- Да ги почитувате исто така сите играчи.
- Доколку има читер слободно ќе го банирате.
- Доколку некој спама слободно ќе може да го мутирате (gag).
- Доколку некој рекламира друг сервер - бан.[/color][/b][/size]


[center][b][size=24pt][color=blue]**********СРЕЌНО**********[/color]
[/size][/b][/center]
[/quote]

SeDumKaa

 • Почетник
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Ник на сервер: SeVeN #
Години: 19
Дали некогаш сте биле админ: Da na mn  srw
Зашто сакате да бидете дел од нас: Igram na srw celo vreme sabajle vecer posebno ko ce nema mn adm online , iskusstvo imam so citeri so ima wh , rapid , aim , aimcfg i bilo sho , skoro site cmd gi znam za admin :)

epa motaj

 • Почетник
 • *
 • Posts: 1
  • View Profile
Ник на сервер: epa motaj
Години: 25
Дали некогаш сте биле админ: да, на повеќе сервери до сеа.
Зашто сакате да бидете дел од нас: за да се подобри квалитетот на играта, да нема читери, пцуење, навреди и така натаму.

Navalica

 • Administrator
 • ЛЕВЕЛ 1
 • *
 • Posts: 43
  • View Profile
  • Navalica.MK
ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗАТВОРААТ ВО 23:00 ЧАСОТ !

Navalica

 • Administrator
 • ЛЕВЕЛ 1
 • *
 • Posts: 43
  • View Profile
  • Navalica.MK
АДМИНИ ДОБИЈА:

inf.epa motaj
limpexx
Drsk!ot
Abella Danger
Фокус
Angelovski#
Сите да ми се јавите на инстаграм за да ви ги дадеме админите https://www.instagram.com/navalica.mk/ :)НАСКОРО ЌЕ ИМА ПОВТОРНО ПРИЈАВУВАЊЕ !!!